top of page

NACS Consultancy

Turning your vision into Profits

Over mij

Mijn naam is Siegfried Kipp. Al meer dan 20 jaar heb ik als leidinggevende o.a. als servicemanager, team manager, filiaalleider en HTD gewerkt bij verschillende nationaal en internationale technisch berdrijven. Ik ben overtuigd dat we elke dag een stukje beter en efficiënter kunnen werken op verschillende vlakte binnen de organisatie. We zijn altijd ergens mee bezig. Meestal met het behalen van resultaten voor onze klanten. Maar soms werken we aan een persoonlijk project waarbij we nieuwe concepten en ideeën uitwerken. Als Technisch Interim Manager (TIM) in een organisatie wil je overal bovenop zitten, maar soms moet je een stap terugzetten en afstand nemen zodat jouw business voor jou werkt. Het proces moet voor jou werken en niet andersom. Het is niet makkelijk als je het gevoel hebt dat je continu achter de feiten aan loopt, of in een modus van hollen of stilstaan opereert, of een belangrijke lijn vergeten uit zetten in een project …

Ik ben ervan overtuigd dat bedrijven zichzelf moeten heruitvinden, verbeteren en concrete stappen vooruitzetten. Vooruit denken, durven én vooral doen. Hiermee kunnen wij u helpen

Passie

Mijn werk is mijn passie, mijn grootste drijfveer. Het is de reden dat ik elke dag weer doe wat ik doe. Mijn werk daagt me met elk nieuw project uit beter te worden en meer te bereiken. En de sleutel tot succes is iets vinden wat je zo ontzettend graag doet, dat je niet kunt wachten totdat de zon opkomt omdat je het dan weer kunt doen.

Ons Werkwijze

Wij doen niets liever dan klanten zoals u te helpen en op onderzoek te gaan naar een passende oplossing voor uw organisatie, elke dag weer. Om te zorgen dat onze samenwerking zo soepel mogelijk verloopt, beginnen we altijd met een zorgvuldige situatieanalyse in combinatie met verschillende interviews die we samen met u als opdrachtgever zullen bespreken en bereiden we daarna het gewenste strategische plan op, voor uw organisatie. Onze diensten en ervaring kunnen allemaal worden toegespitst op uw doelen en uw organisatie. "Out of the box" denken, is waar wij goed in zijn! Het is makkelijk om grootse dingen te doen als je gelooft in wat je doet. Daarom helpen wij bedrijven zoals u. Elke dag weer. Bent u dus op zoek naar nieuwe manieren voor uw werkstrategie, laat ons dan een unieke en/of passende oplossing voor uw bedenken. Dat is wat ik doe. Mijn werk daagt me met elk nieuw project uit beter te worden en meer te bereiken.

Diensten

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als elk succesvol bedrijf zijn ook wij de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zouden we daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat we op deze reis ontzettend veel geleerd hebben en onze diensten in de echte wereld hebben kunnen testen waarbij onze klanten profiteren van die jarenlange ervaring.

bottom of page